Visspeciaalzaak Havenzicht

   

Welkom op deze speciale website van Visspeciaalzaak Havenzicht! Sinds de start in 2012 is één van onze paradepaardjes de haring. Een bijzonder smakelijk product wat bij ons alle liefde en aandacht krijgt.

Inmiddels staan we ruim 8 jaar iedere dag met passie in onze winkels. Dagelijks bieden we een ruim assortiment aan, en bepalen de huidige trends onze koers. Echter blijft er één koers altijd ongewijzigd: onze Hollandse Nieuwe! Al jaren scoren we een cijfer 9 of hoger. Men vraagt ons vaak wat maakt nou het verschil... dat verschil blijft natuurlijk ons geheim. 

Wat we wel graag met u delen is een fantastisch smaakvolle Hollandse Nieuwe. Ook dit jaar hebben we met onze haringleverancier Koelewijn's Haringinleggerij weer een prachtige Haring geselecteerd voor een mooi seizoen van de Hollandse Nieuwe, wij danken hen voor ook dit jaar! 

De mening en beoordeling van onze klanten is altijd het allerbelangrijkste. Vandaar ook dat we graag uw mening / beoordeling horen. Wij danken u hartelijk voor het invullen van de Havenzicht Haringtest!